کد خبر 148267
۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳
نرخ مشارکت اقتصادی در هرمزگان بیش از ۵۰ درصد است

استاندار هرمزگان گفت: طبق آمار رسمی اعلام شده توسط مرکز آمار ایران، نرخ مشارکت اقتصادی در هرمزگان بیش از ۵۰ درصد است که این امر نشان‌دهنده فعالیت های گسترده اشتغال‌زایی، تولیدی و مشارکت خوب مردم هرمزگان در عرصه اقتصاد است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، فریدون همتی در گفت‌وگو با برنامه "صبح بخیر ایران" شبکه یک سیما، عنوان کرد: در طول ۴۲ سال گذشته و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، کارهای بسیار بزرگی در استان هرمزگان صورت گرفته است که از جمله آن افزایش چشمگیر تولید برق و برق رسانی برای رفاه عمومی مردم و همچنین استقرار سرمایه گذاری ها و صنایع بزرگ در این استان بوده است.

وی ادامه داد: در دوره فعالیت دولت تدبیر و امید شش نیروگاه جدید در استان هرمزگان به بهره‌برداری رسید و چندین نیروگاه دیگر از جمله نیروگاه بزرگ سیریک در دست اقدام است که این نیروگاه ها نقش مهمی در توسعه استان داشته اند.

استاندار هرمزگان افزود: در زمینه آب‌رسانی و تامین آب شرب، مهار و ذخیره‌سازی آب برای مصرف شرب و کشاورزی، سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای در هرمزگان صورت گرفته که نتایج قابل توجهی را به همراه داشته است.

همتی تصریح کرد: در حال حاضر دو آب شیرین کن بزرگ کشور در هرمزگان ساخته شده و فعال هستند و در تمامی نقاط این استان، صنعت احداث آب شیرین کن شکل گرفته است. وی گفت: با توجه به راه اندازی و فعال شدن، آب شیرین کن های یک میلیون متر مکعبی و ۱۰۰ هزار متر مکعبی در بندرعباس، آب سدهای شهرستان میناب برای افزایش تولید محصولات کشاورزی و همچنین مصرف شرب این شهرستان اختصاص یافته است.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: در شهرستان بشاگرد نیز بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای تامین آب شرب این شهرستان از طریق دو سد جگین و سهران صورت گرفته است.

همتی بیان داشت: بالغ بر هشت هزار سازه آبخیزداری در استان هرمزگان احداث شده و همچنین مطالعات احداث چند سد جدید صورت گرفته که برای مهار روان آب ها و ذخیره سازی آب برای استفاده در مصرف شرب و کشاورزی، احداث این سدها به زودی آغاز می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به وجود ظرفیت‌های گسترده اقتصادی، صنعتی و تولیدی در هرمزگان، طبق آمار رسمی اعلام شده توسط مرکز آمار ایران، نرخ مشارکت اقتصادی در هرمزگان بیش از ۵۰ درصد است، در حالی که میانگین کشوری این نرخ ۳۹ درصد است که این امر نشان‌دهنده فعالیت های گسترده اشتغال‌زایی، تولیدی و مشارکت خوب مردم هرمزگان در عرصه اقتصاد است.

استاندار هرمزگان اظهار داشت: وجود صنایع بزرگ و واحدهای تولیدی مختلف از جمله کارخانجات فولاد و هدف گذاری برای تولید ۱۰ میلیون تن فولاد، وجود شش پالایشگاه بزرگ از جمله پالایشگاه ستاره خلیج فارس به عنوان بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان و همچنین بندر شهید رجایی که ۶۰ درصد صادرات و واردات کالاهای کشور از طریق آن انجام می‌شود، موجب تحرک و اشتغال عظیمی در هرمزگان شده است.

همتی تصریح کرد: در راستای توسعه سواحل مکران در شرق استان هرمزگان در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری، با تلاش‌های دولت اقدامات بزرگی برنامه‌ریزی شده و در حال انجام است که از جمله آن می‌توان به احداث خط انتقال نفت از گوره به جاسک اشاره کرد.

وی گفت: این کار بسیار بزرگ موجب می شود، بتوانیم نفت را از طریق سواحل مکران صادر کنیم و تجهیزات این پروژه بزرگ نیز در داخل کشور تولید شده است که کار بسیار با ارزشی محسوب می‌شود و همچنین دو مجموعه پتروپالایش در جاسک احداث خواهد شد که این اقدامات تحولات و توسعه بزرگی را در این منطقه رقم می‌زند.

استاندار هرمزگان افزود: در غرب هرمزگان نیز توسعه این منطقه با محوریت منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان در حال شکل گیری است که در این منطقه برای تولید بیش از ۱۴ میلیون تن محصولات پتروشیمی هدفگذاری شده که در حال حاضر هلدینگ‌های بزرگ در مراحل نهایی دریافت مجوز و تامین مالی برای این کار هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha